Poradna - Zdraví ženy

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Bolest po sexu

Dobrý den Je mi 18 a můj problém je semnou už od mého prvního pohlavního styku(trvá již 2,5 roku).Pokaždé kdy do mě přítel ejakuluje a vytáhne penis přichází ukrutná bolest,štípání a pálení v pochvě trvající i několik hodin(podle délky styku).Pravidelně užívám hormonální antikoncepci.Při poševním vyšetření mi byla zjištěna kandidóza ale i přes léky jsou mé problémy stále stejné.Navíc mám problém s jakkoukoliv chemickou látkou v pochvě(lubrikant,masti,sprchové gely,vše)dochází k pálení a štípání.Výtok mám normální,jiné problémy nemám a celkově se cítím zdravá.Gynekolog mi doporučil octové výplachy a umývání intimního prádla v octu.Dále užívání laktobacilů(orální i čípky),sexuální abstinenci nic z toho nepomohlo.Při jednorázovém podání mycomaxu na odstranění kandidózy se problémy na 75% zlepšili ale po době účinku tablety (3týdny) vše přišlo opět do normálu.Zkoušela jsem i jeden typ alternativní léčby ale také to nemohlo.Jsem už pravdu zoufalá a nevím kam se svým problém obrátit.Ráda bych uvítala jakkoukoliv radu.Předem děkuji za odpověď a přeji krásný den

Odpovědi na otázku

Určitě by měl být vyšetřen a přeléčen také váš partner, pokud se tak ještě nestalo. Infekce u mužů často bývají bez příznaků a mohou být příčinou opakovaných zánětů jejich partnerky.